Scandinavium, auuch <3

Mitt uppi spring te sänga!:D
Ja, men jag måste bara säga att igår var nog en av de mest coolaste dagarna i mitt liv,
jag var ju i scandinavium och sjöng med över 700 pers, fatta hur j*vla underbart det var! Världens upplevelse<3
Nu är jag dock trött, och datorn stängs snart av, så får höra av mig senare i veckan, kram!

The bigbang day,

Hinner inte skriva..
Förlåt, världens sämstaste uppdatering! - Jag vet...
Hinner inte skriva nu heller, måste vila och klara morgondagen. Imorgon är den stora dagen, Marching for life dagen.
Iaf, För er därute som gillar svenska bandet Hollows, så har de nu fixat bandtröjor, så passa på! :D Själv ska Micke ta med till götet på deras spelning så jag kan köpa ^^ Höjdpunkten! <3

So damn much,

Sorry!
Hann inte skriva igår, och hinner nog inte skriva mer denna veckan heller :(
Har uppspel imorgon och kommer vara hemma vid elva, dagen därpå börjar jag tidigt och ska försöka hinna om min kompis praktik, o sen fyller min extra mamma 40.. och det blir världens fest.. Och så är jag sen med min inlämning och nästa vecka är det proppfullt med läxor, uppspel etc.. Så jag ska försöka få in något inlägg snart.
Men ni kan ju alltid kommentera om ni är aktiva läsare så svarar jag när jag gjort inlägg! Fast var säkra och dubbelkolla era sidor så man kan kommentera dem, för fick en söt kommentar av en tjej som heter Moa, men jag kunde inte svara :(


TÄVLINGEN GÄLLER ÄN MEN NI MÅSTE SKYNDA ER.

Gott folk, det är så enkelt.

Hm, ingen som ville bli länkad tydligen?... Hur triggar man igång er? ;)

Iaf, just nu hinner jag inte lägga upp foton och sånt, så blir mest Rytmus uppdateringar och sånt.
Imorgon är det sista genrepet inför Discouppspel för övriga på skolan och det blir väl lite stress etc, men vi kommer klara det :) Så på torsdag är självaste uppspelet och på fredag ska min hemtenta in...
Nästa vecka är det först Scemu uppspel och sen Star for life konsert (står längre ned och behöver fortfarande hjälp..) och nu ska jag nog vila eller sova kanske? Mår så illa ._.

Jag hoppas verkligen ni kan engagera er lite i star for life, pengarna går till aidsforskning i Afrika (uppkollat) och om ni så bara skriver på er blogg "Jag tycker ni ska spana in den här tjejens inlägg, hon behöver samla folk till en konsert där pengarna går till aidsforskning" (+länk) Så blir ni ju lixom länkade här.. och det vore, jag vore, extremt tacksam.


Vill du bli länkad? Läs här!

Så nu har jag bestämt mig för att alla som skriver ett inlägg om Star for life (inlägget under) på sin egna blogg, blir länkade i detta inlägg allt eftersom. Reglerna är att man ska länka till mitt inlägg om star for life och att ens inlägg ska vara kvar t.o.m. den 26:e okt. Du måste även kommentera och länka till ditt inlägg :)

Sen så tänkte jag göra en filurling, DEN/DEM som skriver bäst/gör finaste inlägget blir länkade i en månad, på varje inlägg samt bland länknigar, så passa på gott folk!

Star for lifes Marching for life konsert

Så jag skulle skriva om detta igår, men jag var ute halva kvällen och försökte få ut lite reklam.. Och blev haffad av väktare då jag skulle sätta upp affisher.. xD och sen frös jag ihjäl och somnade i min säng..

Men iaf.

Jag, min skola och massa andra skolor, kändisar och helt enkelt massa människor, VI medverkar i en stor konsert som heter marching for life och som hålls av star for life. Och om jag inte är helt ute och cyklar så har jag för mig att pengarna ska gå till aidsforskning i Afrika? Iaf, konserten i Göteborg är den 26:e Oktober, så det är extremt snart, och vi behöver slutsålt! Sen ska konserten vara i Norrköping, Stockholm, och Malmö om jag minnns rätt? Så jag tycker ni ska gå in på deras sida, söka om dem eller någon sådant och sedan faktiskt köpa biljetter på Ticnet (där ni skriver in koden: 11083). Jag tycker att denna konsert är viktig, den kan ju faktiskt "rädda liv" samt att det är en extremt maffig grej!

så ta chansen!  

No time for grieving

Ibland är väl bara allting en stor röra?
Iaf, lite om mig som fotograf.
Love bilden är ihopsatta bilder på bokstäver jag gjort av mina trumpinnar :D
och denna höst bild är tagen när jag var ute med min kära vän och skruttade runt i hålan jag bor i <:
ja, jag vet, jag är en naturnörd. Men det är något unikt med naturen som gör mig glad. Speciellt på foto!
jag är såklart även en blomnörd ;)
och såklart mina casanov'or <3

It moves so fast

Jaa, då sitter man här sjuk igen..
Men jag ska klara det här :D -> Förkylning flyg iväg! (A) <3
Tänkte iaf bjuda på lite bilder samt säga att tiden går extremt fort.. Jag menar mina yngsta syskon går i åttan! Åttan, kan ni fatta!..Inte jag heller.. Och min Moa ska söka gymnasie, uh wow! Jag tror någon får väcka mig, drömmer jag? Har jag varit i koma senaste åren?... Och snälla alla ni därute som ska söka, gå inte dit dina vänner ska bara för att de ska dit. Gå inte dit där snyggingarna är bara för att det är där. Gå dit du vill. Linjen du kan leva med.
Men jag måste säga att det är väldigt kul att så många är intresserade och inställda på Rytmus allra redan :>

Starting with Hello,

Så det är väl så sent som dags för mig att säga hei? <:
Så hei :3
Jag kallas för Sonny Denzmore eller Fishie och har varit bloggaren som hållt i JulietBeatrisse-bloggen, kände dock för en förnying, bland annat då namnet kändes fel och ja, jag ville ha en nystart.
Vad jag kommer bjuda mest på är väl Foto och musik, lite om min vardag lixom och allt om mina ambitioner. Så jag kan inte mer än hoppas att det uppskattas.
Och, någon som är bra på länkningsgrejer? För mina verkar bli genomskinliga...

-

IN PROGRESS

RSS 2.0